EHBO Cursus

‘U wilt toch ook snel kunnen handelen als er onverwacht iets gebeurt?’ NIET TOEKIJKEN. DOEN!!!

EHBO cursus start in Clinge

De EHBO-verenigingen Clinge, Graauw, Hulst, Nieuw-Namen en Sint Jansteen slaan de handen ineen bij het organiseren van een nieuwe EHBO-cursus. De cursus wordt gegeven door gediplomeerde instructeurs en Lotusslachtoffers volgens de nieuwste eisen en eindtermen van Het Oranje Kruis. Naast de bekende onderwerpen als EHBO, Reanimatie, AED en Verbandleer, is nu ook de Eerste Hulp aan kinderen toegevoegd aan de cursus. Tevens wordt uitgebreid aandacht besteed aan de communicatie met de Alarmcentrale (1-1-2) en het ambulanceprotocol.

Hiermee wordt de houder van het Diploma Eerste Hulp een allround eerstehulpverlener, die in staat is onder alle omstandigheden aan iedereen, van jong tot oud, eerste hulp te verlenen. De minimum leeftijd is 15 jaar. De cursus start op maandag 15 oktober 2018 in gemeenschapscentrum 'Malpertuus' te Clinge. De cursus omvat twaalf lessen van twee uur. Kosten € 170,--.

 

De Nationale Bond voor EHBO heeft een promo-filmpje op YouTube gezet:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden kan bij het secretariaat tot 15 oktober 2018. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of het secretariaat.

EHBO-vereniging Clinge

"Sint Bernardus"
 

 

Facebook icoon

Volg ons op facebook via de pagina: ehboverenigingclinge

Secretariaat:

 

Christina Blommaert
's-Gravenstraat 100
4567 AL Clinge

 

Telefoon: (0114) 310 522
E-mail:     Via contactformulier

 

Bank:       NL02 RBRB 0706 5518 77

K.v.K.:      40 30 30 22

© 2019 - EHBO Clinge