Nieuws

Nieuws - Collecte

Huis-aan-huis Collecte

In de week van 18 tot en met 23 oktober 2021 vindt de jaarlijkse huis-aan-huis collecte plaats van onze EHBO-vereniging. De opbrengst gaan we besteden aan opleidingen en lesmaterialen, die nodig zijn om het kennisniveau op peil te houden en het werven en opleiden van nieuwe burgerhulpverleners. 

U kunt uw gift ook overmaken op: NL02 RBRB 0706 5518 77 (BIC-code: RBRBNL21). Ten name van: EHBO-vereniging Clinge. 

Wij danken u hartelijk voor uw bijdrage.

Spaar je club gezond

Steun jij onze vereniging? Klanten van supermarkt PLUS kunnen via de actie ‘Spaar je club gezond’ sparen voor clubs en verenigingen in hun buurt. EHBO Clinge doet ook mee aan deze actie. Spaarpunten doneren kan tot en met 13 november 2021. Wij danken u hartelijk voor uw bijdrage.

Plus actie.jpg
Nieuws - AED

AED herhalingslessen

De AED herhalingslessen worden verzorgd in het voorjaar en najaar. De datums voor het najaar zijn bekend en toegevoegd aan de website. Meer informatie hierover is te vinden bij het kopje 'AED' in het menu.

Nieuws - Logo EHBO.jpg

EHBO Seizoen 2021-2022

Na een welverdiende vakantie gaat begin oktober het nieuwe EHBO seizoen van start. Het lesschema 2021-2022 is bekend en toegevoegd aan de website. Meer informatie hierover is te vinden bij het kopje ‘EHBO Herhalingslessen' in het menu.

Herhalingslessen en jaarvergadering

Als gevolg van de nieuwe landelijke Corona-maatregelen worden de resterende lessen van 2021 en de jaarvergadering van het EHBO seizoen 2020-2021 geannuleerd.

Corona
2021.jpg

Nieuwjaarswensen

Het bestuur van EHBO Clinge wenst alle leden, afdelingen en connecties een voorspoedig en gezond 2021!