top of page

Nieuwsoverzicht 2015

Huis-aan-huis Collecte

01-11-2015

In de week van 26 oktober tot en met 1 november vond de jaarlijkse huis-aan-huis collecte plaats van onze EHBO-vereniging. Hartelijk dank voor uw gulle gift! De opbrengst wordt gebruikt voor de aanschaf van verbandmiddelen en ehbo-materialen.

Jeugd EHBO

23-10-2015

Al meer dan 25 jaar organiseert EHBO Clinge de Jeugd EHBO cursus voor de leerlingen van groep acht van de basisschool. De kinderen worden op deze manier al op vroege leeftijd betrokken bij het welzijn van de bewoners in ons dorp. Mede met de opbrengst van de collecte kunnen wij deze activiteiten financieren.

Nieuwe EHBO cursus

30-09-2015

‘U wilt toch ook snel kunnen handelen als er onverwacht iets gebeurt?’

 

EHBO-vereniging Clinge organiseert samen met EHBO Graauw, Hulst, St. Jansteen en Nieuw-Namen een nieuwe EHBO-cursus, inclusief Verbandleer, AED bedienen en Reanimeren. Meer informatie hierover is te vinden bij het kopje ‘EHBO cursus’ in het menu.

Hartveilig Wonen

30-09-2015

Sinds kort is het project ‘Hartveilig wonen’ gestart in de gemeente Hulst. In de lokale weekbladen heeft u hierover de nodige informatie kunnen lezen. Ook onze EHBO-vereniging is hier nauw bij betrokken. Heeft u als inwoner van Clinge belangstelling voor dit project, dan organiseren wij hierover speciaal een AED-cursus, inclusief reanimeren en AED bedienen. Meer informatie hierover is te vinden bij het kopje ‘AED', 'AED Project gemeente Hulst' in het menu.

Please reload

bottom of page